Ugrás a tartalomhoz

Most Liked Content


#210 MÁGNÁS MISKA (1949)

Írta: Vendég on 2016-01-21 - 12:01:26

 

 

 

 

Baracs mérnök visszaérkezik a szülõfalujába, hogy megépítse a vasutat. Amikor Korláthy gróf megtudja, hogy nem az õ birtokán keresztül tervezi az útvonalat, kiutasítja a házából. Baracs erre, mint a dúsgazdag Eleméry gróf – azaz Miska, a segédlovász – barátja jelenik meg a gróf estélyén.

 

 


 • imrepapus és Dorka megköszönte


#939 Elah völgyében (In the Valley of Elah) 2007.

Írta: Janesz on 2017-04-08 - 18:42:01

 

 

 

 

 
Mike Deerfield alig tért meg Irakból amikor egy kimenő után nem jelentkezik szolgálati helyén, az új-mexikói katonai bázison. Miután szülei értesülnek a nyugtalanító hírről, az apja Hank felkerekedik, hogy megkeresse elveszett fiát. A rendőrség fiatal nyomozója Emily Sanders vonakodva bár, de segít a keresésében. Amikor megcsonkított holttestre bukkannak a sivatagban kiderül, hogy az eltűnt fiú maradványai kerültek elő. Ahogy gyűlnek a bizonyítékok, úgy válik egyre ködösebbé az ügy, Deerfield és Sanders egyre nagyobb ellenállásba ütközik a hadsereg részéről.

 • lecso megköszönte


#780 1408 (2007)

Írta: Vendég on 2016-11-15 - 19:30:29

 

 

Mike Enslin híres bestseller író, aki paranormális jelenségekről írt könyveivel futott be. Legutóbbi könyvét is hatalmas siker övezi, de az író tudomást se vesz róla, az életét egy fájdalmas családi tragédia árnyékolja be. Képtelen feldolgozni kislánya halálát, a munkájába menekül. Azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, a természetfeletti jelenségek mögött mindig szándékos, megszervezett átverés áll. Kutatásai a New York-i Dolphin Hotelbe vezetik, ahol az a véresen legendás 1408-as számú szoba található, amelyben állítólag szellemek gyilkolnak. Enslin kész bebizonyítani, hogy ez is csak egy blöff, és kibérli a szobát annak ellenére, hogy a szálloda igazgatója nyomatékosan megpróbálja lebeszélni tervéről. Az író elfoglalja a szobát, és a saját szemével fog megbizonyosodni arról, hogy szó sincsen előre kitervelt átverésről - a hírhedt 1408-as szoba borzalmait nem a képzelet szülte.

 

 

 


 • Bamby77 megköszönte


#705 Fekete Villám avagy Zúg a Volga (Chernaya Molniya / Black Lightning) 2009.

Írta: Janesz on 2016-09-12 - 18:44:43

 

 

Egy középiskolás fiú élete egy csapásra a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy az édesapjától kapott leharcolt vén csotrogány valójában igazi csodajárgány, amely képes repülni. Mikor egy tragédia válaszút elé sodorja, a fiú úgy dönt, hogy felveszi a Fekete Villám nevet, és harcba indul a bűnözés ellen, ezzel hamarosan nemzeti hőssé válik. Igen ám, de azt nem is sejti, hogy nyomában gonosz erők gyülekeznek, melyek a kocsiját akarják és semmitől sem riadnak vissza azért, hogy megszerezzék - akár a várost is lerombolják, ha ez kell. Timur Bekmambetov, a Wanted rendezője áll eme pörgős és akciódús kalandfilm hátterében, melynek létrehozásában A Bourne rejtély kaszkadőrcsapata és a Wanted trükk specialistái segédkeztek.


 • Szőrös Csaba megköszönte


#651 Egy ágyban az ellenséggel (1991)

Írta: Vendég on 2016-08-21 - 15:49:35

 

 

 

 

Amikor Laura négy évvel ezelõtt hozzáment Martin Burney-hez még csak nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára õk még mindig az ideális házaspár megtestesítõi: Laura nemcsak gyönyörű nõ, hanem remek háziasszony is, aki férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig jóképű, sikeres és hihetetlenül vonzó. Ám a Burney család élete cseppet sem olyan, mint amilyennek kívülrõl látszik. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegõ asszony csak a megfelelõ pillanatot várja, hogy megszökhessen eb

 

 


 • Janesz megköszönte


#631 Sivatagi kalandok (Paradicsom) 1982

Írta: Vendég on 2016-08-13 - 21:33:57

 

 

David és Sarah egy karavánnal Bagdadból Damaszkuszba utaznak, amikor rájuk támad a fehér rabszolgákkal kereskedő Sakál, aki kiszemeli háremébe a gyönyörű Sarah-t. Minden utast lemészárol, csak Davidnek és Sarahnak sikerül elmenekülnie. Útjuk egy oázisba vezeti őket, ahol felfedezik a szerelem és a testi gyönyör rejtelmeit. Ám eközben Sakál tovább keresi Sarah-t...

 

 


 • userka megköszönte


#573 Háború (2002) feliratos

Írta: Vendég on 2016-07-03 - 05:42:45

 

 

 

A Kaukázusban javában folyik a háború az oroszok és a csecsenek között. A csecsen vezér nagy túszszedő akciójának többen is áldozatául esnek: több orosz katonán kívül egy Grúziában vendégszereplő angol színész és menyasszonya. A csecsen vezér váltságdíjat követel az angolokért, ezért szabadon engedi az angol férfit és egy fiatal orosz katonát. Ők ketten hiába próbálkoznak a fővárosban a legkülönfélébb orosz és nemzetközi szervezeteknél, a váltságdíjnak csak a töredékét sikerül összeszedniük. Kénytelenek magánháborút kezdeni, hogy kiszabadítsák a fiatal nőt és a többi foglyot..

 

 

 


 • Janesz megköszönte


#508 Heves jeges 1969. /Louis De Funes/

Írta: Janesz on 2016-05-15 - 05:51:01

Heves jeges

kép

 

Hatalmas esküvő készülődik a de Tartas és a Crépin-Jaujard család között, a szülők már mindent elrendeztek Didier és Evelyne kézfogójával kapcsolatban. Ám váratlanul megtalálják de Tartas feleségének a nagyapját, méghozzá jégbe fagyva. A papát magához veszi a család, s hogy ne okkozzanak neki megrázkódtatást, múlt századbéli stílusban rendezik be a házukat és a környezetét. Ám eljön az az idő, amikor is az "örökifjú" megtudja az igazat.

Szereplő(k):
Louis De Funes (Hubert de Tartas)
Michael Lonsdale (Loriebat)
Claude Gensac (Edmée de Tartas)
Eliette Demay (Evelyne Crépin-Jaujard)
Bernard Alane (Paul Fournier)
Annick Alane (Crépin-Jaujard)
Olivier De Funés (Didier de Tartas)
Martine Kelly (Sophie)
Paul Préboist (Charles)


 • userka megköszönte


#359 Próbababa

Írta: Janesz on 2016-03-27 - 18:40:11

kép

Jonathannak nincsenek nagy sikerei az életben. Ha jól belegondolunk, kis sikerei sincsenek. Barátnője otthagyta, és minden eddigi munkahelyén csődöt mondott. Most egy nagyáruház kirakati próbababáit öltözteti - nagy karrier, ugye?
Emmy egy ókori egyiptomi hercegnő, aki véletlenül éppen kirakatbabaként reinkarnálódott a XX. századi Philadelphiában, ráadásul éppen abban a kirakatban, ahol Jonathan a munkáját végzi. Az életre kelt gyönyörű próbababa segít Jonathannak abban, hogy visszanyerje az önbizalmát. Tanácsainak köszönhetően a srác olyan kirakatokat rendez be, amelyek mágnesként vonzzák a vásárlókat. A konkurens áruház sunyi vezetője megpróbálja kideríteni az egyre magabiztosabb fiú titkát és az egykori barátnő is féltékenységi rohamot kap, mert érzi, hogy nő van a dologban.

Szereplő(k):
Jonathan Switcher - Andrew McCarthy
Emmy - Kim Cattrall
Claire Timkin - Estelle Getty
Mr. Richards - James Spader
B.J. Wert - Steve Vinovich
Felix - G.W. Bailey


 • andras2 megköszönte


#355 Kakuk Marci (1973)

Írta: Vendég on 2016-03-25 - 20:41:33

 

 

Kakuk Marci eltemeti részeges szüleit és ráun az inaskodásra meg a pofonokra, Soma barátja bölcsességén és nyugalmán okulva, szélhámos legénnyé, csavargóvá válik. Somával együtt indul útnak, hogy mindig más helyen, furfanggal és kalandokban keressenek megélhetést és asszonyt. Útjaik hamarosan különválnak, de mindig találkoznak, mindig egymásba ütköznek, és Soma sok borsot tör Marci orra alá. Marci a szélhámosságok bonyodalmaiban, a szoknyavadászás izgalmai között, találkozik az igaz szerelemmel is, de az végül pénzesebb helyre pártol tőle. Marad számára továbbra is a szabadság, a kerek világban, és mindig mások fészke, ahonnan éppúgy kiröpítik, mint eddig.

 

 


 • Janesz megköszönte


#290 Az elvarázsolt dollár 1985

Írta: Vendég on 2016-03-07 - 20:38:08

 

 

A pénzhamisítás azóta jövedelmező “mesterség”, amióta a pénzt feltalálták. Büntetni ugyan mindenkor büntették, de amíg a leleplezés meg nem történik, addig is jókat lehet kaszálni. A legjobb, ha nem a mindenki által jól ismert saját pénzeszköz kerül hamisításra, hanem az átlagmagyar számára ritkán, de inkább soha nem látott (1985-öt írunk) idegen pénz, a dollár. A kiváló, de állandóan renitenskedő nyomozó, Ötvös Csöpi éppen felfüggesztve, így a főnöki allűrjein kívül semmiben sem kiemelkedő doktor Kardos kezében a lehetőség a dollárhamisító banda leleplezése.

 

 


 • Sanya68 megköszönte


#268 A tizedes meg a többiek (1965)

Írta: Vendég on 2016-02-18 - 21:18:40

 

CD1

 

 

CD2

 

 

A II. világháború utolsó heteiben Molnár tizedes a zászlóalj gránátokba rejtett zsoldjával a maga részérõl befejezettnek nyilvánítja a háborút. Egy, a pikírt inasra, Albertra bízott kastélyban talál menedéket, ahol már több sorstársa bujkál. Itt átveszi a parancsnokságot és kiosztja a feladatokat mindenkinek, a különféle lehetõségeket számbavéve. Ha kell, honvédek és átveszik a nyilasok által elfogott Szíjjártó munkaszolgálatost,ha kell szovjet katonát mentenek meg. Életveszélyes kalandok, bámulatos helyzetek, hiába kerülik a németeket és a szovjeteket is. Egy nyilas csapat végül leleplezi õket. Felveszik a harcot a nyilasokkal, de menekülés közben szovjet hadifogságba kerülnek. A táborban partizán csapatot szerveznek, de Molnár tizedes inkább hazafelé veszi az irányt. Persze végül õ is visszafordul és a többiek után indul. 

 


 • Janesz megköszönte


#184 Superfast! - Haláli iramban 2015.

Írta: Janesz on 2016-01-20 - 01:30:19

Superfast! - Haláli iramban

kép

Indul a menet, ahol dögös cicamicák, felturbózott verdák és egy brutálisan agyament csapat pörgeti a kerekeket. Vin Serento kemény fickó, akinek dagadó izmokért és jó dumákért nem kell a szomszédba menni. Ő az illegális utcai versenyek királya, aki mindent tud a kocsikról és arról is, hogy a menő filmekbe mindenképp kell egy cool ázsiai csávó, egy modellből lett színésznő és persze egy híres rapper. A bandához a beépített zsaru, Lucas White is csatlakozik, aki szintén nem kispályás, egyszarvúval kimázolt autója a bizonyíték rá, hogy méltó Vin csapatához.

Szereplő(k):
Dale Pavinski (Vin Serento)
Lili Mirojnick (Jordana)
Omar Chaparro (Juan Carlos de la Sol)
Dio Johnson (Rock Johnson)
Alex Ashbaugh (Lucas White)
Daniel Booko (Curtis)
Andrea Navedo (Michelle)
Shantel Wislawski (Julie Canaro)
Joseph Julian Soria (Cesar)


 • Rocco megköszönte


#183 ALJAS NYOLCAS (2015) /Feliratos/

Írta: Vendég on 2016-01-19 - 20:24:49

 

 

Tarantino egy újabb westernje, amiben a hideg és a bezártság lesz a főszerep. A sors úgy hozza, hogy egy hóvihar miatt egy wyomingi erdő közepén lévő faház fogadóban kénytelen meghúzódni néhány fejvadász. Egy ilyen kis helyen ennyi gazfickó nem biztos, hogy békésen megfér egymás mellett.


 • Kacsa megköszönte


#17 Rómeó és Júlia (1968)

Írta: Vendég on 2016-01-03 - 00:54:32

 
 
1 CD.
 
 
 
2 cd.
 
 
 


 • Janesz megköszönte


#163 Sissi 3. - Sorsdöntő évek (1957)

Írta: Vendég on 2016-01-15 - 15:12:28

 

 

 

 

A trilógia harmadik részében Sissi betegségét, és felgyógyulását követhetjük nyomon. 

 

 


 • Janesz megköszönte


#162 Sissi 2. - Az ifjú császárné (1956)

Írta: Vendég on 2016-01-15 - 15:07:51

 

 

 

 

A trilógia második része Sissi Ifjú császárnõi feladatait, életét kíséri soron, a bécsi udvarban. A fiatal Sissi egy kastélyban él szüleivel és testvéreivel, apja, a bajor fõherceg, tiroli birtokán. Életük békés, nyugodt elzártságban töltik napjaikat. Nem ér el hozzájuk az osztrák birodalom zaja és úgy tűnik soha nem fogja megzavarni életüket a nagyhatalmi politika. Egy napon azonban levelet kapnak Ferenc József császár édesanyjától, Zsófia királynõtõl. A császár édesanyja ugyanis ki szeretné házasítani a fiát és választása Sissi nõvérére esett. Az örömtõl repesõ császárnõjelölt, édesanyja és Sissy azonnal csomagolni kezdenek, hogy részt vegyenek azon a bálon, amit Zsófia a leendõ menyasszony és fia összeismertetése miatt szervez. Az ifjú Ferenc József azonban véletlenül összetalálkozik a báltól eltiltott Sissy-vel. A két fiatal egymásba szeret és ezzel kihívják maguk ellen az egész korabeli birodalmi szokásrendet... 

 

 


 • Janesz megköszönte


#149 Kék Villám (1983)

Írta: Vendég on 2016-01-14 - 06:37:09

 

 

A Los Angeles-i Rendõrség új járművet kap a szupertitkos Blue Thunder nevű helikopter személyében. A tesztrepüléseket Frank Murphy (Roy Scheider)rendõrtiszt végzi. A helikopter körül azonban egy összeesküvés körvonalazódik, amelyben Frank próbálja menteni családját és életét. A végsõ összecsapásban a Kék Villám pilótafülkéjébõl veszi fel a harcot a légierõvel és a merénylõk helikopterével szemben.

 

 

 

 

 

 • Janesz megköszönte


#141 A cipőbűvölő /The Cobbler/ 2015 .

Írta: Janesz on 2016-01-13 - 19:24:09

kép

Max Simkin (Adam Sandler) négy generáció óta öröklődő suszterüzletet visz New York East Side városrészében. A középkorú férfi az anyjával lakik. és nem sok minden történik vele azon kívül, hogy dolgozik a boltban, amit apja (Dustin Hoffman) hagyott hátra, amikor évekkel ezelőtt titokzatos módon eltűnt. A napjait az tölti ki, hogy a környékbeliek cipőit javítja, de sokkal szívesebben lenne bárhol, ahol például a vásárlói járnak. Egyetlen barátja a szomszédja, a borbély Jimmy (Steve Buscemi).
Max talpvarró gépe lerobban, ráadásul éppen a legrosszabbkor: sürgősen be kell fejeznie egy fontos munkát a helyi gengszternek (Cliff 'Method Man" Smith). Kénytelen előkeresni egy régi családi gépet a pincében, amiről kiderül, hogy ez nem egy hétköznapi varrógép, ő pedig nem egy hétköznapi cipész.

szereplő(k):
Max - Simkin Adam Sandler
Jimmy - Steve Buscemi
Dustin Hoffman
Ludlow - Method Man
Alexia - Ellen Barkin
Alexia - Elena Kampouris
Jeffrey - Glenn Fleshler
Dan Stevens


 • Rocco megköszönte


#1020 VA - Euro Disco new generation: Fan Army Face Off (2017)

Írta: Janesz on 2017-09-02 - 10:01:18

new3.jpg

 

ALBUM / TITLE: Euro Disco new generation: Fan Army Face Off
RELEASE YEAR / DATE: 2017
COUNTRY: International
STYLE: Disco, Pop, Euro Disco
DURATION:    09:48:47
FILE FORMAT: MP3
QUALITY: 320 kbps

 

tracklist.png

 

001. Dmitry Ashin - 888
002. Peter Wilson - For The Very First Time
003. ANiS - Good Disco
004. Chito - Cold As Ice
005. T.M. Joy - Don't Me Go
006. Moon Ji Eun - Hibiye Hibiyo (Leroy New Edit)
007. Fred Ventura - Don't Give Up
008. Exciting Valence - Tell Me When
009. Fabio Xeno - Fantasie
010. Dario Silver - Back Tonight (7 Single Version)
011. MarcelDeVan - Universum Of Love (Vocoder Dream Dance)
012. Carino Cat - Speed Undercover
013. Graciano/Katy Perry - M.D.Project Italo Disco Fantasy
014. Romantic Avenue - Sunshine Of My Life
015. Orange Caramel - Bangkok City
016. Jenkki - Fantasy (Italo Mix)
017. Lodetex - What's The Colour Of Money (Extended Mix)
018. Digitalo - Love Me Endlessly (Original Edit)
019. Nea! - It's A Sin (Album Version)
020. IRBIS - Spanish guitar (Original Mix)
021. Joy - Lunapark
022. Man Machinie - Power Machine
023. Umind - Feel Alright
024. Kriss - Can't Stop The Feeling
025. Chito - Julia (Super Vox Mix)

026. Hazel - Planet 9 Is Alive
027. Italove - Heading For The Sun (Extended)
028. Stylove - Turn In To Love
029. George Aaron - Look At The Sky
030. Rick de Moore - Flash on the Floor (Extended Version)
031. Disco Service - Come Dance Dont You Ever Stop
032. Carlos Martins & Wolfe - Lost Ones (Caviar & Stoops Remix)
033. Nea - Magic Mystery
034. M@rgO feat Kristian Conde - Disco Come Back
035. Stylove feat. K.M.Tribute - Turn In To Love
036. Digitalo - Russian Man (Extended Version)
037. Ryan Paris Feat. Valerie Flor - Sensation Of Love
038. IL - La Planete Adieux
039. Miko Vanilla - In The Night (Extended Summer Mix)
040. OMEGA Danzer - Simple Minds (Original mix)
041. Tam Harrow - Million Years Ago
042. Mirko Hirsch feat. Heaven42 - Lady Mystery
043. Clark Stewart - Loving You
044. Blue Star Project - U Rock My Heart (Maxi Version)
045. The Crosslines - My Secret Love (Extended Version)
046. Marco Polo - Dancing All The Night (Dance Mix)
047. Romantic Avenue feat. Quino - Drama (Maxi Version)
048. Tommy Sun - No More In Love (Italo Mix)
049. Mirko Hirsch - Way To Your Heart (Extended Version)
050. Estimado feat. Valerio - I Miss You
051. Romantic Avenue feat. Michael Nolen - Dangerous Heart
052. Boy Blue - One Day (Vocal Version)
053. Michael Bedford - More Than A Kiss
054. Casanova - Bella Donna (Extended Mix)
055. Angelico - Summer Is Magic
056. Blue Star Project - Aurora's Dance (Space Disco Version)
057. Dario Silver - Down And Out (Maxi Version)
058. MARCE & RED MACHINE - I Want You
059. Alan Brando - Don't Let My Heart Say Goodbye (Vocal Mix)
060. Etolie Vipe - Better Than You (Original Mix)
061. D. White - Walking
062. Mode One - She's Dancing Alone
063. Cyber Children - You Gonna Hurt
064. Night In Wales - You Are My Reason (Extended Version)
065. Valerie Star - Flash In The Night (Extended Version)
066. Mflex feat. Thomas Anders - Lunatic (The Kayo Remix)
067. Kristian Conde - Forbidden Game
068. J.D. JABER & RED MACHINE - Don't Wake Me Up
069. The Bobby feat. Zerol - Summer This Love (Extended Mix)
070. Boris Zhivago - Love In Russia (Russian Extend
071. Birizdo I Am - I love Italo Disco
072. Grandiflora - Do You Love Me
073. Evgene Ikonnikov - What A Shame
074. Miko Vanilla - Italian Love
075. Estimado - I Want You Heaven
076. Tom Garrow - Tranquility Base (Extended Version)
077. Nexton - Andromeda
078. Ken Martina - Goodbye (Extended Version)
079. Casanova - I Don't Want To Be Alone
080. Mflex Sounds - Endless Illusion
081. D. White feat. K. Lelyukhin - Generous love
082. Brian Krause - This Love Is Forever (Summer Mix)
083. Radiorama - So I know (swedish remix)
084. Steve Burbon - Italo Dream (Extended Mix)
085. Rynar Glow - Life (Extended Version)
086. Momento - I used to be (Extended New Generation Mix)
087. Modern Boots - Tears Of A Broken Heart (Extended Version)
088. Lady Fantasy - You and Me (Extended Mix)
089. Limelight - Call Me
090. Mass Production - Welcome to Our World (Of Merry Music)
091. Limelight - Forever Love (Extended Version)
092. Mflex feat. Ghost Girl - Angel
093. Elario Dante - One Day (Long Version)
094. TQ feat. Linda Jo Rizzo - Out Of The Shadow (Extended)
095. The Daylite - Give It Up (Electrify Re-Edit)
096. DJ NIKOLAY-D & ROLAND JUPITER 8 & FL STUDIO
097. Mflex - Need Your Love
098. Alphawave - Heaven's Gate
099. Jomanda - Got a Love for You
100. Casarano - Long Ago (Extended version)

 

mb2j1vsmm9w3qpfamryn.gif

 

http://osztott.com/xacw/Euro%20Disco%20new%20generation%20Fan%20Army%20Face%20Off%20%282017%29.zip

 

RAR Password: enjoyhits

 

 

 


 • joszti megköszönte